RÆSON:

INDSIGT med Pierre Collignon: Man skal se fake news som toppen af isbjerget i forhold til en større udfordring med misinformation

 

 

 

 

 

 

INDSIGT med Lars Christensen: ”Centralbanker rundt om i verden har prøvet at omdanne sig selv til kryptovalutaer siden begyndelsen af 90’erne”

 

 

 

 

 

 

INDSIGT med Sander van der Linden: ”Jeg tror, der er grund til optimisme med hensyn til vores evne til at håndtere fake news og blive mindre påvirket af det”

 

 

 

 

 

 

INDSIGT med Vincent F. Hendricks: ”Den penicillin, der skal til for at udrydde denne type sygdom, er relativt bredspektret. Det er noget med at skrue hastigheden ned og være mere opmærksom på, hvilke kilder du får fat i”

 

 

 

 

 

 

INDSIGT med Pablo J. Boczkowski: ”Fake news er en meget kompleks økologi af mennesker, software og hardware drevet af meget forskellige motiver, og det finder sted i hele verden. Det er et globalt fænomen”

 

 

 

 

 

 

INDSIGT med Jonas Valbjørn Andersen: ”Der er ingen grund til, at kryptovalutaer på sigt ikke kan være et alternativ til det eksisterende finansielle system”